Fénykép feltöltés alatt.

azaz rólam:

Nyáry Gergely vagyok, 1978-ban születtem Budapesten.

1987-től Németországban tanultam, ott is érettségiztem, így már gyerekkoromban testközelből tapasztaltam meg a híres "német precizitást", a rend fontosságát, a munkavégzésben a szabályok betartását.

A sok történet, amiket nagymamámról hallottam, aki fogtechnikus és fogász is volt, (bár őt sajnos nem ismerhettem), illetve egy nagynénémről, aki szintén fogtechnikus és az ő rokonságában is sok fogtechnikus van, úgymond "eldöntötték", hogy ebben a szakmában próbáljak szerencsét. 

Már gyerekkoromban is szerettem barkácsolni, zenélni, bármit alkotni, ami kreatív és szép. Ma ezeket nemcsak hobbiként űzöm, de a szakmám révén nap mint nap alkothatok, kiélhetem a kreativitásomat, mondhatni testhez álló szakmát választottam.

Eleinte alkalmazottként dolgoztam sok helyen, hogy minél több esetet lássak és minél több módszert megtanuljak. Számtalan tanfolyamon vettem részt, így saját vállakozásomban már nem is lehet más a cél, mint minőségi anyagokból olyan munkát készíteni, mellyel mindhárman elégedettek vagyunk: a páciens, a fogorvos és én.

 

A közös nevező pedig a kommunikáció!

Fogorvosaim szívesen kérik ki tanácsaimat, mert mindig a lehető legjobb megoldást keresem, ami a páciensnek hosszútávon is jó. Akár többször is átbeszélünk egy-egy esetet, mielőtt a fogorvos belekezd a kezelésbe.

Kedvenceim közé tartoznak a kombinált munkák, mert ezekben összpontosul minden, ami alapos, megfontolt tervezést, kreativitást, pontosságot igényel, hogy egy jól működő esztétikus fogpótlást kapjunk. Minden egyes munkafolyamat a következő lépéstől függ és nem fordítva!